(Her)ontdek architectuur met al je zintuigen

19 oktober 2017

Lezing en rondleiding in het voormalige Dirk Scheringa Museum in Opmeer (Noord-Holland), vanaf 15u. Enkel toegankelijk voor genodigden!

In gesprek met Frank Westerman

12 november 2017

Het Penhuis ontvangt Frank Westerman, een van de meest vooraanstaande literaire nonfictie-auteurs van ons taalgebied. Vanaf 10u 30 ga ik anderhalf uur met hem in gesprek in De Oranjerie, aan de Broelkaai in Kortrijk. Klik hier voor meer informatie en tickets!

Van kijken naar voelen: een gesprek over dans

18 november 2017

Aansluitend op de voorstellingen van Vera Tussing en Anne Juren in de Brusselse Kaaistudio's ga ik om 22u in gesprek met beide performers/choreografen. We zullen het daarbij hebben over de multizintuiglijke beleving van dans: een inclusieve benadering voor mensen met en zonder beperking. Voor tickets en praktische info, zie Het Kaaitheater!

Guest lecturer in Graz (Austria)

05 juni 2018

Together with Florian Grond, I am going to teach an MA seminar at the Karl-Franzens University in Graz (Austria) from 5-22 June. This course, ‘Sonic boundary objects: Approaching the style of blind navigation through sound recording and literature’, is meant to further develop the research method which Dr Grond and I proposed in a recent article.